Suc și mousse de nota 10!

Aici se încheie campania noastră “Sucuri și mousse – vitaminele istețe”, gândită ca răspuns la un consum foarte mic de sucuri și ignorarea aproape completă a existenței mousse-urilor. În ultimii ani am distribuit informații despre aceste produse și avantajele introducerii lor în alimentația zilnică. Cu ce rezultat?

  • A crescut gradul de conștientizare a faptului că sucurile și mousse-urile conțin multe vitamine, micro- și macroelemente dar și fibrele binefăcătoare pentru aparatul digestiv;
  • Am reușit să dărâmăm miturile din cauza cărora erau atât de rar cumpărate în țara noastră sucurile din magazine. Acum majoritatea dintre noi știm că sucurile 100% sunt produse complet naturale, obținute numai din fructe și legume coapte, proaspete sau depozitate în condiții corespunzătoare. Nu conțin coloranți artificiali și nici îndulcitori artificiali,;
  • Mousse-urile au început să fie recunoscute drept o gustare gata preparată, valoroasă, gustoasă și comod de consumat în timpul zilei dar și ca un element component interesant pentru numeroase mâncăruri și deserturi.

În decursul celor 3 ani, nu numai că a crescut consumul de sucuri și mousse-uri, dar s-a modificat și modul în care sunt acestea văzute de consumatori – tot mai multe persoane sunt conștiente de efectul lor benefic asupra stării de bine și aspectului nostru1. Vă mulțumim pentru timpul petrecut împreună și pentru implicare!