CONCURSUL „MOUSSE ŞI SUC 100% – AICI SUNT VITAMINELE ISTEŢE!”

Dragi învățători,

Vă invităm să vă înscrieți clasele la concursul „Mousse şi suc 100% – aici sunt vitaminele isteţe!”, care îi va ajuta pe copii să-și fixeze cunoștințele dobândite în timpul lecțiilor educative.

Premii pentru caștigători! Pe câștigători îi așteaptă PREMII minunate!

Locul I
Premiul principal de gradul I
a. Clasa câștigătoare va primi o tablă digitală
b. Coordonatorul clasei câștigătoare va primi un coș pentru bicicletă, un ceas de mână SmartWatch și un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei
c. Copiii din clasa câștigătoare vor primi table de scris și câte două recipiente pentru micul dejun
locurile II și III
Premiul de gradul II
a. Fiecare școală câștigătoare va obține un proiector
b. Coordonatorii vor primi un coș de bicicletă, un ceas de mână SmartWatch și un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei
c. Elevii vor primi câtă o tablă de scris și două recipiente pentru mancare
locurile IV și V
Premiile de onoare sunt menite profesorilor și elevilor din clasele care au ocupat locul 4 și 5
a. Profesorul / cadru didactic va primi un set de suveniruri cu logo-ul Campaniei
b. Elevii vor primi table magnetice

Ce trebuie să facă elevii: să realizeze împreună un afiș sau o altă lucrare plastică (flyer, broșură, bandă desenată) care să promoveze consumul de suc și mousse 100% din fructe și legume.

Lucrarea înscrisă în concurs trebuie să fie o lucrare colectivă. Concursul nu este destinat lucrărilor individuale sau ale unui grup format din câțiva copii.  Învățătorul care înscrie lucrarea în concurs va avea obligația să indice numele tuturor elevilor care au participat la realizarea acesteia.

Lucrările înscrise în concurs, care vor include ambalaje de sucuri sau mousse-uri, nu pot prezenta marca sau denumirea producătorului și nu este permisă includerea fotografiilor unor persoane care nu și-au dat anterior acordul pentru publicarea imaginilor. Lucrările care nu respectă aceste reguli vor fi eliminate din concurs.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să evidențieze valorile sucurilor 100% și mousse-urilor obținute din fructe și legume, într-o manieră cât mai distractivă și creativă. Importantă este inspirația! Vor primi puncte suplimentare lucrările care au fost folosite pentru alte activități educative și pentru transmiterea cunoștințelor dobândite de participanți în cadrul programului.

Derularea concursului

  • Lucrările înscrise la concurs trebuie să fie trimise, în format electronic (de exemplu sub forma unei fotografii a lucrării participante la concurs), până cel târziu la  15 mai 2017 pe adresa concurs@sucsimousse.eu.
  • Juriul va aprecia lucrările participante și va desemna câștigătorii.
  • Rezultatele concursului vor fi publicate în perioada 2 - 30 mai 2017 (Ziua Sucului) pe website.

Regulile concursului sunt disponibile în Regulamentul de mai jos. Vă urăm succes!